Recensies

Schrijf een nieuw recensie voor Natuurlijk Linda.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
Dewy Dewy uit Koog aan de zaan schreef op januari 13, 2023 om 13:16
Net de gewonnen behandeling gekregen van Linda. Wat een heerlijke massage en aardige vrouw. Mijn weekend kan niet beter beginnen! Dank je wel Linda!
Suzanne Suzanne uit Assendelft schreef op november 19, 2022 om 09:35
Afgelopen donderdag een heerlijke massage gekregen van Linda. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en erg op mijn gemak bij haar. Wat een ultieme ontspanning! Aan werkelijk niets ontbreekt het je, pure verwennerij en een absolute aanrader! De massage afgesloten met een heerlijk kopje thee. Heel erg bedankt voor deze heerlijke ontspanning. Ik kom zeker terug!
Maaike Maaike uit Koog aan de Zaan schreef op oktober 5, 2021 om 10:13
Mijn eerste massage bij Linda kreeg ik cadeau. En dat beviel me zo goed dat ik maandelijks een massage inplan voor mezelf. Linda zorgde ervoor dat ik me meteen op mijn gemak voelde. Dat maakte het meteen gemakkelijk om te kunnen ontspannen. Ze luistert naar je wensen, vraagt na wat je prettig vindt en er heerst zo’n fijne sfeer waardoor je altijd kunt zeggen wat je fijn vindt. Daarnaast kun je haar alles vragen, ze heeft veel kennis over haar behandelingen en producten. Ik kan niet meer zonder de ontspanningsmassages van Linda en zou het dan ook iedereen aanraden!
Karin Karin uit Koog aan de Zaan schreef op juni 21, 2019 om 18:22
Ik was een hele tijd niet naar een schoonheidsspecialiste geweest. Maar bij Linda voelde ik mij meteen op mijn gemak. Mijn gezicht werd vakkundig gereinigd, en ontsierende plekjes en haartjes behandeld. Een weldadige en ontspannen schoonheidsbehandeling. Zeker voor herhaling vatbaar.
Jeannette Jeannette uit Koog aan de zaan schreef op januari 17, 2019 om 10:51
Mijn jonge dochters hadden beide een mooi ingepakte kadobon onder de kerstboom, Dus snel een behandeling ingepland. Allebei de dames hebben genoten van de reiniging masker etc. Echt een aanrader.
Daniela Kremers Daniela Kremers uit Koog aan de Zaan schreef op november 2, 2018 om 14:14
Vanmorgen weer een heerlijke gezichtsbehandeling ondergaan bij Linda. In een fijne rustgevende omgeving genoten van het advies en de behandeling. Ze werkt met heerlijke producten en beschikt over veel kennis en zeer goede apparatuur. Bedankt Linda, het was weer zalig.
Desiree Desiree uit Zaandam schreef op oktober 30, 2018 om 19:10
Vorige week een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Zeker een aanrader! Ook leuk dat collega’s zeiden dat ze echt resultaat konden zien ?
Liesbeth van der Blom Liesbeth van der Blom uit Assendelft schreef op oktober 25, 2018 om 17:51
Linda verricht haar werk als schoonheidsspecialiste zeer vakkundig en weet bovendien een ontspannen en vertrouwde sfeer te scheppen. Ik beveel haar van harte aan!
Esther Holtman Esther Holtman uit Koog aan de zaan schreef op oktober 22, 2018 om 17:10
Linda is een zeer goede en professionele schoonheidsspecialiste met goed advies op maat.
Quinta Doornbos Quinta Doornbos uit Koog aan de Zaan schreef op oktober 22, 2018 om 16:20
Ik ben erg tevreden over Linda. Ze is vakkundig, lief en gepassioneerd in haar vak. Ik heb een moeilijke huid en Linda weet hier perfect mee om te gaan met direct resultaat wat ik erg fijn vind. Ook hou ik er niet altijd van als mensen aan me zitten maar bij Linda voel ik me op mijn gemak. Ik ben vaste klant bij haar.